Onmon

Echipa APAN este mereu alături de tine în situațiile neprevăzute. Știm cat de important este timpul tău, așa că în cazul unui accident vino la centrul de Constatare Daune APAN și noi te ajutăm sa îți deschizi dosarul pentru daune.
Pentru mai multe detalii contactează-ne!

Venim în ajutorul clienților cu un nou serviciu:
RIDICĂM, REPARĂM, RESTITUIM!
Acum puteți suna pentru a face o programare la service și noi ne ocupăm cu transportul și reparația mașinii dumneavoastră!

Apan vă oferă servicii de depozitare al anvelopelor pentru a scăpa de grija acestora.
La APAN serviciile de depozitare al anvelopelor se realizează pentru toate mărcile de autovehicule fiind un serviciu adițional, acordat clienților ce efectuează schimbul de anvelope în service-urile noastre!

Pentru a beneficia de oferte personalizată brokerii nostri de asigurări va stau la dispozitie:

Carmen Ion
carmen.ion@apan.ro
Tel: 0741.099.187

Suleiman Adia Monica
adia.suleiman@apan.ro
Tel: 0741.274.626

Suntem cea mai nouă companie de rent a car din România, al cărei scop este să acopere întreaga gamă a serviciilor de închiriere a unei mașini, de la vizite de lucru până la asigurarea mobilității în vacanță. Te ajutăm și în momentele mai puțin plăcute, prin înlocuirea temporară a autoturismului tău pe perioada imobilizării în service.
Noi, Drive2U, ne-am propus drept obiectiv principal oferirea celor mai eficiente soluții de mobilitate, depășind de fiecare dată așteptările clienților, atât prin promovarea unui pachet de servicii de închiriere caracterizat prin rapiditate, promptitudine și transparență, cât și prin receptivitatea și pasiunea echipei.
Ne mândrim cu un parc auto nou, care a depășit deja 500 de unități, acoperind aproape toate segmentele auto, de la mașinile de oraș până la cele destinate transportului de persoane cu sau fără șofer.

ÎMPREUNĂ GĂSIM SOLUȚII
APAN îți oferă mașină la schimb pe durata deparațiilor RCA
Ai fost lovit în trafic? Noi știm că planurile tale sunt foarte importante! Concentrează-te pe îndeplinirea lor! Alege să îți repari mașina la Caroseriile APAN . Împreună cu D2U îți oferim servicii de mobilitate și rent a car pe întreaga perioadă a reparației. Absolut GRATUIT.
Serviciile de mobilitate și rent a car puse la dispoziție de Caroseriile APAN și D2U, vor face ca planurile tale să nu se schimbe. Pentru mai multe detalii contactează cu încredere Caroseriile APAN.

TOP