RIDICĂM, REPARĂM, RESTITUIM!

Venim în ajutorul clienților cu un nou serviciu:
RIDICĂM, REPARĂM, RESTITUIM!

Acum puteți suna pentru a face o programare la service și noi ne ocupăm cu transportul și reparația mașinii dumneavoastră!

 

 

APAN SRL
REGULAMENT DE DESFASURARE A CAMPANIEI
“3R (Ridicam-Reparam-Restituim)”
Art. 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.1 Aceasta Campanie este organizata si desfasurata de APAN S.R.L., cu sediul social în Brăila, DN 22B, KM 4, înregistrată la Registrul Comerțului Brăila sub nr. J09/642/1991, având Cod de înregistrare fiscală RO 2258503, cont bancar RO98RZBR0000060002494148, deschis la Raiffeisen Bank – sucursala Brăila, legal reprezentată prin Dl. Mircea Andreev, în calitate de Administrator (denumita în continuare “Organizatorul”).
1.2 Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare „Regulament”).
1.3 Regulamentul campaniei sta la dispozitia oricarui client, pentru consultare, conform legislatiei aplicabile in Romania, la sediul social al APAN SRL.
1.4 Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament prin afisarea noului Regulament la sediul acestuia.
Art. 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI
2.1 Campania se va desfasura la unitatile Service Apan din Braila DN 22B, Km 4, si din Galati, str. Drumul Viilor nr. 17-19 si str. George Cosbuc nr. 148, astfel:
– Luni, Miercuri, Vineri- platforma va lucra pentru service-ul din Braila;
– Marti si Joi – platforma va lucra pentru service-urile din Galati.
2.2 Campania se va desfasura in perioada 01.04.2020-30.04.2020.
2.3 Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea/prelungirea Campaniei. Instiintarea va fi afisata de Organizator cu cel putin 1 zi inainte de data incetarii/prelungirii Campaniei, la sediul acestuia.
2.4 Campania se va desfasura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
Art. 3. CONDITII DE PARTICIPARE
3.1 Campania se adreseaza se tuturor clientilor, persoane fizice sau juridice, care respecta conditiile prezentului Regulament.

You must be logged in to post a comment.