Onmon

Renault

Clio

O mașină de oraș seducătoare Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Noul CLIO te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Renault Clio E-TECH Hybrid

Un hybrid cu personalitate dinamică Descoperă noul model Clio E-TECH care te va impresiona pe zi ce trece

Noul Renault Captur

Un model SUV cu linii sportive O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern. Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV.

Noul Renault Captur E-TECH

SUV-ul tău preferat acum și în variantă hybrid, cu aceleași linii sportive la fel de modern Noul CAPTUR E-TECH are toate atuurile unui SUV hybrid

Megane

Călătorești cu eleganță! Renault MEGANE atrage toate privirile. Liniile dinamice îi conferă un stil unic, energic și în acelaşi timp elegant.

Megane Estate

Călătorești cu eleganță! Renault MEGANE Estate atrage toate privirile. Liniile dinamice îi conferă un stil unic, energic și în acelaşi timp elegant.

Kadjar

Un SUV cu design atractiv
Pe șosea, grila față, barele reproiectate, farurile cu LED și jantele din aliaj ușor, de 19 inch, atrag toate privirile. Nici habitaclul nu trece neobservat, cu tapițerie din piele, finisaje și detalii de înaltă calitate.

Zoe

Confort în modul electric
Planifici o călătorie? Pregătește fiecare detaliu al călătoriei, cu ajutorul aplicației MY Renault: autonomia bateriei, încărcare, itinerariu.

* Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2021, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediul, în limita stocului disponibil.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

TOP