Onmon

Renault

Clio

O mașină de oraș seducătoare Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Noul CLIO te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Clio Estate

Un break cu personalitate dinamică Descoperă CLIO Estate, o mașină ce dispune de un portbagaj care te va încanta.

Noul Renault Captur

Un model SUV cu linii sportive
O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV.

Megane Sedan Business

Călătorești cu eleganță! Renault MEGANE Sedan atrage toate privirile. Liniile dinamice îi conferă un stil unic, energic și în acelaşi timp elegant.

Megane Sedan

Călătorești cu eleganță! Renault MEGANE Sedan atrage toate privirile. Liniile dinamice îi conferă un stil unic, energic și în acelaşi timp elegant.

Kadjar

Un SUV cu design atractiv
Pe șosea, grila față, barele reproiectate, farurile cu LED și jantele din aliaj ușor, de 19 inch, atrag toate privirile. Nici habitaclul nu trece neobservat, cu tapițerie din piele, finisaje și detalii de înaltă calitate.

Zoe

Confort în modul electric
Planifici o călătorie? Pregătește fiecare detaliu al călătoriei, cu ajutorul aplicației MY Renault: autonomia bateriei, încărcare, itinerariu.

* Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2020, în limita stocului disponibil.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

TOP