Onmon

Noul Duster 2021 - Preturi, motorizare, informatii utile | Dealer Dacia APAN
 
Programari
Noul Duster 2021 la APAN Galati

Noul Duster 2021, disponibil în showroom-urile APAN

Fidel ADN-ului său, Dacia Duster este un SUV veritabil, un vehicul de familie robust

  • Noul Duster 2021 afișează un design contemporan, pus în evidență de noua culoare de lansare, Orange Arizona, și vine cu o îmbunătățire a profilului aerodinamic al vehiculului
  • Duster este primul model Dacia echipat cu semnalizatoare cu LED
  • Noul Duster dispune de o tapițerie 100% nouă și o consolă centrală înălțată dotată cu o cotieră care poate culisa pe o distanță de 70 mm și care integrează un spațiu de depozitare

Noul Duster 2021 este un SUV de familie, partener de drum în traficul cotidian dar și al aventurilor în aer liber. Design-ul său evoluează, în special la nivelul blocurilor optice și al calandrului, conferindu-i un plus de personalitate și asigurând totodată o diminuare a emisiilor de CO2.

Lansat pe piață în anul 2010 la prețul unei mașini de oraș, Duster a creat o mare surpriză în segmentul SUV.  Din 2019, Duster este liderul european în vânzările de SUV-uri către clienți particulari în segmentul său. Asemenea generațiilor precedente, Noul Duster se adresează atât clienților care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, cât și celor care se află în căutarea unui vehicul 4X4 polivalent și robust.

La interior, noul Duster dispune de acum de o consolă centrală înălțată, prevăzută cu o cotieră culisantă. Tot la capitolul noutăți remarcăm cele două sisteme multimedia și noul ecran de 8” precum și cutia de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.


Noul Duster este disponibil la showroom-urile APAN Brăila, Șoseaua Dig, km. 4 și APAN Galați, bulevardul George Coșbuc, nr. 148, și este comercializat în versiunile 4×2 și 4×4.

Noul Duster 2021, DESIGN EXTERIOR ÎN STIL CONTEMPORAN

Noul Duster 2021 preia elementele stilistice ale noii identități vizuale Dacia prezentate în premieră pe Noul Logan, Noul Sandero și Noul Sandero Stepway. Astfel, blocurile optice integrează luminile de zi în formă de „Y”. La rândul său, calandrul este marcat de elemente cromate în relief 3D care amintesc de cele existente pe modelul Spring, conferind părții frontale a Noului Duster un aspect mai modern și un plus de personalitate.

Iluminatul permanent de zi al blocurilor optice față (de tip ECOLED) și spate integrează noua semnătură luminoasă Dacia. Duster este primul model Dacia echipat cu semnalizatoare cu LED (în față). Această tehnologie este utilizată și pentru faza de întâlnire (cu acționare automată în echiparea de serie) și pentru iluminarea plăcii de înmatriculare. Dincolo de consumul redus de electricitate, tehnologia LED oferă un iluminat mai bun, atât pe timpul zilei, cât și pe timp de noapte. Datorită efortului comun al echipelor de designeri și de ingineri, evoluția stilului exterior a fost însoțită și de o ameliorare a coeficientului aerodinamic al vehiculului. Profilul noului eleron plasat.